Check this out

Check out my new toppluva!





Självaste Elin Kling blir nog avundsjuk på denna missmatch av färger och mönster.




På läkarbesöket förra veckan visade pricktestet inte på någon mjölkallergi. Känns så underligt då alla utslag blev bättre sen vi böt ersättning. Inget utslag på testet = ingen ersättningen på recept. Surt, då den kostar 231 spänn och räcker i 5 dagar. Dryga 1400 riksdaler i månaden! Har vi den på recept blir det halva priset. Men vad gör man inte..

Vi skulle fortsätta ge den mjölkfria och sen göra en provokation (ge den gamla ersättningen) på söndag  för att se om han får några reaktioner.

Nu, BVC nästa och prata med en ny farbror doktor, väga och mäta.
Tjingeling!

Kommentarer
Postat av: Sofie lillieqvist

När dom är såhär små ger de inte alltid utslag på tester om dom är allergiska/överkänsliga, de borde herr doktor veta! Grr. Man får istället gå på bebisens reaktion, och om ni hade tydlig skillnad på vanlig och på komjölksfri så borde de inte va några problem o få de på recept. Devin är troligen också det men han hade inga utslag, dom har inte heller tagit några prover på det utan gick på hur han mådde, så vi får althera på recept. Har dock maaassor o ta ut o kommer nog inte behöva alla, så om ni behöver några burkar så säg till :)

2011-06-20 @ 16:26:04
URL: http://ourlittlemiracle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0