Almis 1- 2 månader

Almis 2:a månad utanför magen har varit väldigt splittrad.

I början av månaden var han väldigt kinkig och tycktes inte nöjd med någonting. Ont i magen och sällskapssjuk som heter duga. Bärsjalen funkar inte lika bra längre då han inte vill hänga i den för närhet som förr. Han blir nu sur i stället eftersom han då inte alls kan kolla sig omkring som han vill.

Vi bytte till den mjölkfria ersättningen och med ens började hans utslag i ansiktet försvinna och Almis magont försvann. Vi köpte salva mot skorvet på huvudet som även det försvann snabbt. Och vips så kunde vi smeka lillemans babylena kinder igen.


Glad lilleman trots utslag

Sömn
Han var som sagt väldigt kinkig i början och helt plötsligt gick det inte alls att lägga honom i sin spjälsäng längre, som vi tidigare var så tacksamma över. Utan då blev det återigen aktuellt att låta honom sova i sängen med oss. Och ligga brevid honom en stund tills han somnat.

Men, i takt med att den nya ersättningen introducerades och dryga 1 vecka innan Almis blev 2 månader tycktes han hitta någon slags rutin och sov i längre stunder både på dagen och natten. Sedan dess sover han i runda slängar 22-04, lite käk och sedan 04.30-06.30. Det är ofantligt skönt att veta att när han somnar på kvällen så sover han för natten. Han sover ganska mycket på förmiddagen också, men annars finns det inga rutiner på mat och- sovklockan.

Han gillar att man smeker honom över pannan när han ska sova och ler när han får syn på mamma och pappas nunor.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0