Astrologi

Som sagt hade jag högläsning ur astroligiboken igår. Säga vad man säga vill om detta hokus pokus men jag har en viss tro till detta. Detta kunde läsas om stjärntecknet Oxen (20 april-20 maj) som barn:

Det som kändes som ständigt återkommande var ordet envis.
De älskar att bli kramade, omfamnade och pussade. Den lille oxen med locken i pannan kommer att klättra upp i ditt knä för att få en puss och lämna dig andlös efter sina björnomfamningar. Han ger dina vänner samma tillgivenhetsbevis om han litar på dom.

Pojkarna är helt och hållet pojkar, ibland besvärliga, fulla av glädje, kraftiga och tuffa. Oxebarn förefaller att i största allmänhet vara mer kapabla, även som små, än andra barn. De är till exempel känslomässigt stabila och faller sällan offer för depressioner och temperamentsutbrott. Oxens natur är normalt lugn och behaglig. Den är inte lätt att uppröra. Utom när de pressas för hårt eller för länge.

Ett oxebarn ägnar sig lugnt åt sina egna lekar och gör dig sällan förlägen genom att vara bråkig eller genom att lura dig. Men om du frestar hans temperament genom att retas eller utöva påtryckningar någon längre stund eller genom att kräva att han gör något som han är fast besluten att inte göra kan han bli stridslysten. Den enda vägen bort från sådant trots är kärleken. Försök aldrig tvinga.
En kärleksfull kram och ett glatt leende lurar honom att glömma sitt envisa framhärdande.

Många oxebarn har en musikalisk begåvning. Han tycker förmodligen om att rita och det finns goda chanser att han är konstnärligt begåvad.



Ska bli spännande och se hur pass mycket som stämmer in på vårat pyre.



Tills vidare - det står skrivet i stjärnorna

Rebecca

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0